
LUNA BLOG
Oeufs Bénédictines
De nos jours, il est assez facile de trouver d’incroyables options véganes de repas traditionnellement omnivores. Cependant, je vais avouer que je n’avais pas encore trouvé de remplacement satisfaisant aux œufs bénédictines, déjeuner que j’affectionnais particulièrement il y a quelques années […]
After That First Class I Was Hooked: Ray
I tried yoga for the first time when my employer offered weekly classes at the office. I only heard that it was "good for me" but not much more; so why not try it right?…
Cinq Raisons de s’auto-ajuster | Five Reasons to Self-Assist
En tant qu’élève de yoga je m’ajustais par ci par là, par exemple je mettais ma main sur le bas du dos dans les torsions pour m’assurer que mes hanches étaient au même niveau. Depuis le début de la pandémie je cherchais des moyens de m’ajuster…
Le yoga a transformé ma vie: Somarae
J’ai par la suite suivi la formation professorale chez Luna Yoga, car le yoga a transformé ma vie pour le mieux. Durant la formation professorale, j’ai…
My Highest Potential: Nina
I was 17 years old, and had just moved to Montreal. My sister brought me to yoga class with her and ever since then, 13 years later, I haven’t stopped practicing…
Easy Pizza with Broccoli Pesto
When we started making our own pizza dough, pizza making became an adventure…
The "TikTok Pasta"
You may have seen many versions of the “TikTok Pasta” going around… I finally decided to make it (vegan of course) and it turned out wonderfully! Super quick to prep, most of the time is spent with it cooking and roasting in the oven. […]
Recréer atmosphère du studio à la maison
L’énergie positive et le calme du studio nous manque à tous, certains d’entre nous ont même du mal à maintenir une pratique régulière à la maison, parce que les classes virtuelles c’est pas pareil…
Luna Yoga Teacher Training FAQs
Find the answers to all your Teacher Training questions, as well as our Teacher Training Checklist…
Vegan Quiche Lorraine
I was so impressed with how my last vegan quiche adventure turned out and how easy the Pillsbury™ croissant crust was to make, that I thought to myself: I wonder if I could make a vegan quiche lorraine? Well guess what… I did! […]